دوران حاملگی

در بارداری مصرف جو را فراموش نکنید.


مصرف جو در بارداری بسیار توصیه شده است زیرا اسید فولیک مورد نیاز بدن جنین را به او میرساند و در رشد جنین تاثیر به سزایی دارد.


آشنایی با فواید مصرف جو در بارداری

دوران بارداری از حساس ترین دوران ها در زندگی است که باید نیاز بدن به انواع مختلف مواد غذایی در آن در نظر گرفته و تامین شود. تغذیه در این دوران به دلیل تاثیر گذاری روی جنین از اهمیت ویژه ای برخوردار است . یکی از بهترین توصیه های تغذیه ای در دوران بارداری مصرف جو است . مصرف جو در بارداری فواید زیادی دارد که در این مطلب به آنها اشاره میکنیم.جو در بارداری

جو در بارداری
آیا بارداری اولتان است؟ آیا از طرف آشنایان انواع توصیه ها را می شنوید و همین نگرانتان می کند؟ پیگیری یک رژیم غذایی مناسب در طول بارداری بسیار مهم می باشد.زیرا علاوه بر اینکه شما سالم می مانید، بلکه این سلامتی را به فرزند خود نیز هدیه می کنید.در زیر در مورد خوب بودن یا بد بودن جو در بارداری بحث می کنیم.
جو جزو دوازده غذایی می باشد که هر زن بارداری باید در طول بارداری از آن مصرف کند. جو انرژی لازم را برای رشد جنین فراهم می کند.
– جو حاوی انواع املاح معدنی از جمله پتاسیم و آهن می باشد که در طول بارداری بسیار ضروری می باشند.تخمین زده می شود که یک چهارم فنجان جو حاوی ۴ گرم فیبر غذایی ، ۲۷ گرم کربوهیدرات، ۷۳ گرم پتاسیم و فقط ۱۵۰ کالری می باشد.
– جو منبع خوبی از سلنیوم، ویتامین E، فسفر، کلسیم و ویتامین B1می باشد. این املاح معدنی سیستم ایمنی را تقویت می کنند، باعث محکم شدن دندان ها و استخوان جنین می شوند و رشد مناسب جنین را تضمین می کنند.
– برخی بررسی ها نیز نشان داده اند که جو اسید فولیک لازم را به بدن جنین می رساند.مصرف منظم جو در بارداری می تواند خطر ابتلای جنین را به بیماری اسپاینا بیفیدا (مهره شکاف دار) کاهش دهد.
منبع:نمناک

تاریخ انتشار اصلی : 2018-10-22 23:24:28

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 6 =

بستن